آموزش تغییر پسورد وردپرس از دیتابیس و phpmyadmin
در برخی از موارد ممکن است نیاز باشد پسورد ادمین وردپرس را تغییر دهیم ولی نه از طریق راهکارهای عادی ، برخی از روش های تغییر پسورد پنل ادمین وردپرس را اول بررسی کنیم. 1. وارد پنل مدیریت وردپرس میشویم پس از آن از قیمت کاربران ، کاربر مورد نظر را انتخاب و وارد ویرایشگر کاربر میشویم و پسورد را تغییر میدهیم. 2. زمانی که دسترسی به پسورد نداریم ولی ایمیل ادمین وردپرس در اختیار هست در پنل ورود ادمین وردپرس در زیر کادرهای ورود نوشته شده رمز عبورتان را گم کردهاید؟ [تصویر شماره یک] بر روی این گزینه کلیک میکنیم و ایمیل ادمین اصلی وردپرس را وارد و لینک بازیابی پسورد وردپرس برای ما ایمیل خواهد شد. ولی زمانی هست که شما به ایمیل هم دسترسی ندارد و یا وب سایت هک شده است و نمیتوانید وارد ایمیلتان شوید یا ایمیل تغییر کرده است.
تغییر پسورد وردپرس از دیتابیس
- ابتدا باید وارد پنل مدیریت هاست خود شوید [تصویر شماره دو]، اگر پسورد این قسمت را نیز ندارید باید از سرویس دهنده هاست خود درخواست کنید تا اطلاعات ورود به پنل مدیریت هاست را در اختیار شما قراردهد، این اطلاعات زمان خرید هاست برای شما ایمیل میشود و در بیشتر موارد در پنل کاربری شرکتی که از آن هاست را خریداری کردید موجود است.
صفحه ورود به کنترل پنل هاست [تصویر شماره دو] - پس از ورود به پنل مدیریت هاست باید به دنبال دکمه phpmyadmin بگردید و روی آن کلیک کنید[تصویر شماره سه] و یا می توانید از آدرس domain.com:2082 استفاده کنید. یکی از ابزارهایی که در ایجاد دیتابیس به ما کمک میکند phpmyadmin است که به صورت کاربردی امکان مدیریت دیتایبیس وردپرس را به ما میدهد.
ورود به بخش phpmyadmin از طریق کنترل پنل هاست [تصویر شماره سه] - پس از ورود به phpMyAdmin بر روی علامت + کنار نام دیتابیس خود (اگر نمیدانید کدام دیتابیس برای وب سایت شماست کافیست مراحل را دنبال کنید، وارد قسمت Filemanager شوید و روی public_html کلیک کنید و در قسمت فایل های وردپرس به دنبال WP-Config.php بگردید و آن را باز کنید یا دکمه نمایش را بزنید و پس از آن به دنبال database name بگردید این همان نامی هست که در باید در phpmyadmin باز کنید و علامت + را بزنید) کلیک نمایید تا لیست جداول نمایش داده شود. پس از باز شدن در جداول باز شده باید به دنبال نام wp_users بگردید اما توجه کنید که ممکن است پیشوند wp تغییر کرده باشد و زمان نصب وردپرس این نام عوض شده باشد ولی چیزی که مهم است users هست که همیشه با همین نام دیده میشود.
جدول کابران در phpmyadmin - در صفحه داده های جدول wp_users، لیست کاربران وردپرس نمایش داده می شود که ممکن است زیاد باشد ولی باید به دنبال یوزر با سطح دسترسی ادمین بگردید، از لیست نمایش داده شده یوزر موردنظر را انتخاب و سپس مطابق تصویر زیر بر روی “Edit” کلیک نمایید:
ویرایش اطلاعات کاربر در phpmyadmin - در صفحه باز شده، مشخصات کاربر اعم از نام کاربری، پسورد و ایمیل مشاهده می شود، که هر کدام را میتوانید در این قسمت ویرایش کنید پس مطابق تصویر زیر پسورد مدیریت وردپرس را تغییر دهید و در آخر بر روی “GO” کلیک کنید. توجه: جهت محافظت از پسورد انتخابی، حتما پس از وارد کردن پسورد از لیست varchar (255) شیوه کدگذاری “MD5” را انتخاب نمایید.
تغییر پسورد وردپرس از دیتابیس