اسپم اسکور Spam Score چیست؟

اسپم اسکور چیست؟

اسپم اسکور Spam Score چیست؟

آیا می دانید اسپم اسکور Spam Score چیست؟ وب سایت Moz یکی از سایت‌های معتبر خارجی در زمینه سئو و رتبه‌بندی در موتورهای جستجو است. این وب‌سایت علاوه بر خدمات و آموزش‌هایی که در این زمینه ارائه می‌دهد، ابزارهای مناسبی را هم برای سئو کاران و مدیران سایت‌ها ایجاد کرده است. یکی از این ابزارها، اسپم اسکور می باشد. گاهی ممکن است اسپم یا بن شدن سایت خود توسط گوگل را تجربه کرده باشید. این اتفاق در صورتی ایجاد می‌شود که یک یا چند مورد از فاکتورهای مرتبط با اسپم شدن سایت رخ دهد. در این صورت سایت اسپم شده و تعداد این فاکتورها با تبدیلشان به امتیاز، درواقع اسپم اسکور را نمایش میدهند. در این مقاله از آرتیمان وب، شرکت طراحی سایت، با ما همراه باشید، تا جواب سوال خود را در رابطه با “اسپم اسکور چیست؟” دریافت کنید.

همانگونه که گفته شد، اسپم اسکور یا spam score، معیاری است که توسط سایتMoz  به وجود آمده است و با توجه به فاکتورهایی که برای اندازه‌گیری آن در نظر می‌گیرد، به سایت شما از 0 تا 100 یک امتیاز می‌دهد. این نمره، درصد اسپم بودن سایت شما را مشخص می‌کند. درصد اسپم سایت، هر چه که به عدد صفر نزدیکتر باشد، برای سایت شما بهتر است و از طرف گوگل هیچ پنالتی و یا جریمه‌ای برایتان در نظر گرفته نمی‌شود. اما در مقابل، هرچه که این عدد به صد نزدیک‌تر باشد، احتمال اعمال پنالتی برای سایت بیشتر می‌شود و تلاش‌های سئوی شما بی‌نتیجه خواهد ماند.

اهمیت اسپم اسکور در سئو

تا اینجای کار احتمالاً متوجه شده‌اید که اسپم اسکور(Spam Score) فقط برای مدیران سایت‌ها یا سئوکاران مهم نیست. بلکه امروزه بازاریابان دیجیتال، وبلاگ نویسان، تولیدکنندگان محتوای دیجیتال و تقریباً تمام مشاغل آنلاین نیاز دارند در مورد سایت‌هایی که با آن‌ها همکاری دارند یا قرار است با آن‌ها همکاری کنند، میزان اسپم بودن سایت را اندازه بگیرند. بهتر است بدانید، که حتی سایت‌هایی که با آن‌ها تبادل لینک دارید هم، باید ازنظر نمره هرزنامه اندازه‌گیری شوند. تا نتیجه زحمات شما به خاطر اسپم بودن سایت دیگر از بین نرود. علاوه براین، یادتان باشد که اندازه گیری میزان اسپم بودن یک سایت براساس داده ها و الگوریتم های مختلفی قابل انجام می باشد که فقط بعضی از آن ها دقیق هستند. اگر یک سایت نمره نارنجی یا قرمز در مورد اسپم داشته باشد، لزوماً به معنی این نیست که سایتی بد است یا محتوای آن هرزنامه است. برخی از سایت‌ها تنها قربانیان استراتژی اشتباه در سئو هستند.

بهترین شرکت سئو سایت در تهران

امتیاز اسپم اسکور برای هر دامنه از صفر تا ۱۰۰ است و اعتباری که به دامنه می‌دهد به این معنی است که چقدر احتمال دارد که دامنه مورد نظر به صورت غیر قانونی و با استفاده از تکنیک‌های اسپمی سئو شود. اهمیت اسپم اسکور برای سئو سایت این است که اگر دامنه شما امتیاز اسپم بالایی داشته باشد، موتورهای جستجو ممکن است به دلیل پایین بودن دامنه، رتبه آن را پایین بیاورند و در نتیجه سایت شما در نتایج جستجو دیده نخواهد شد. با این حال، برای به دست آوردن اسپم اسکور، باید به خوبی بدانید که این امتیاز از چه عواملی تاثیر می‌گیرد، برای مثال دامنه هایی که دارای لینک های از سایت های اسپمی هستند، احتمال بالاتری برای داشتن اسپم اسکور بالا دارند.

به طور کلی، بهتر است از دامنه هایی با امتیاز اسپم کمتر استفاده کنید و از دامنه هایی که امتیاز اسپم بالایی دارند، اجتناب کنید. همچنین، برای بهبود اسپم اسکور دامنه خود، باید از تکنیک های سئو کلاه سفید استفاده کرده و از تکنیک های اسپمی و غیرقانونی اجتناب کرد. در نهایت، برای بهبود سئو سایت خود بهتر است که به عنوان یک سایت با کیفیت و مفید در نظر گرفته شوید و به روش های سفید و معتبر سئو کنید.

عدد اسپم اسکور را چگونه تحلیل کنیم؟

اگر از ابزار تشخیص اسپم اسکور سایت Moz استفاده کرده باشید، اعداد و ارقامی به شما نمایش داده شده که در ادامه می‌توانید معنی و تحلیل آن‌ها را بیابید. نتیجه‌ای که در استفاده از این ابزار به دست می‌آورید، بدین معنی است:

  • از 1 تا 30 درصد: اسپم اسکور پایین است و گوگل جریمه‌ای برای شما در نظر نخواهد گرفت.
  • از 31 تا 60 درصد: اسپم اسکور متوسط است و احتمالاً گوگل برای شما جریمه در نظر می‌گیرد.
  • از 61 درصد تا 100 درصد: اسپم اسکور بسیار بالایی بوده و قطعا گوگل شما را جریمه کرده است.

در نظر داشته باشید که اگر اسپم اسکور سایت پایین باشد و باز هم از سمت گوگل به عنوان اسپم تشخیص داده شوید، این موضوع، یک امر بسیار طبیعی می باشد. معیار اسپم اسکور، تنها اشتراکی است که سایت شما با سایت هایی که اسپم شده، دارد. در نتیجه توسط گوگل جریمه شده‌اند؛ سپس فاکتورهای مورد نظر را بررسی کرده و درصد شباهت را به شما می‌گوید. اگر گوگل شما را به عنوان اسپم شناسایی کرد، بهتر است که از راه‌های معمول برای رفع آن استفاده کنید.

معیارهای محاسبه اسپم اسکور

در ادامه به معیارهای مهم محاسبه اسپم اسکور اشاره شده است:

  • تعداد صفحات کم در یک وب سایت
  • پسوند هایی که بیشتر سایت های نامعتبر استفاده می کنند
  • طول دامنه
  • وجود عدد در دامنه
  • عدم وجود  Google tag Manager
  • عدم وجود شماره تلفن و دیگر راه های ارتباطی
  • نبود ارتباط بین یک حساب linkedin با وب سایت
  • استفاده از پورتکل HTTP به جای  HTTPS
  • درج نشدن آدرس ایمیل در سایت
  • استفاده از تگ های متا کی ورد یا کلمات کلیدی متا
  • کمبود بازدید سایت از طریق پلتفرم های مختلف
  • استفاده از رل Canonical به مقصدی غیر از وب سایت
  • طول تایتل سایت
  • طول توضیحات متا
  • نبود  Favicon
  • عدم وجود پیکسل فیسبوک در سایت
  • تعداد بسیار کم یا بسیار زیاد لینک های خروجی
  • تعدا بسیار کم یا بسیار زیاد دامین های منحصر به فردی که به آن ها لینک داده شده
  • نسبت لینک به محتوای نامعقول
  • وجود حروف صامت در نام دامنه
  • وجود هایفن در دامنه
  • مسیر های URL  ها بسیار طولانی یا بسیار کوتاه است
  • استفاده از کلمات کلیدی که اغلب با وب سایت های اسپمی سر و کار دارند مانند محتوای بزرگسالان
  • استفاده از کلمات کلیدی گفته شده در انکر تکست ها
  • طول غیر معقول تگ های کلمه کلیدی

طراحی سایت حرفه ای و اختصاصی

روش های کاهش اسپم اسکور

در بخش زیر به روش هایی که به کمک آن اسپم اسکور کاهش پیدا می کند، اشاره شده است:

  1. کدهای غیرضروری HTML را حذف کرده و خطاهای آن را برطرف کنید.
  2. برای تصاویر از نام های کوتاه استفاده کنید و همچنین ایمیل های تبلیغاتی خود را با تصاویر بزرگ پر نکنید. علاوه براین نسبت تصویر به متن را در حالت استاندارد نگه دارید.
  3. در محتواهای متنی خود در مورد موضوعات حساسیت‌برانگیز صحبت نکنید.
  4. لینک سازی یا گرفتن بک لینک کاری است، که می‌تواند اعتبار سایت شما را بالا ببرد. هر چه اعتبار سایت‌هایی که از آن‌ها بک لینک دریافت می‌کنید بالاتر باشد، اعتبار شما هم نزد موتورهای جستجو بالاتر می‌رود.
  5. یکی از مهم‌ترین مسائلی که برای موتورهای جستجو و به‌خصوص گوگل حائز اهمیت است، شفافیت می باشد.
  6. برای کاهش اسپم اسکور به‌آرامی تعداد صفحات سایت خود را زیاد کنید. این صفحات باید دارای محتوای مناسب و کاربردی برای مخاطب بوده و منعکس‌کننده حیطه کاری شما باشند.
  7. انکر تکست‌ها بخش دیگری از متن هستند، که به یک صفحه دیگر لینک داده می شوند. معمولاً برای لینک کردن، از چند کلمه در داخل متن استفاده می‌شود. اما اگر در صفحه‌ای، بخش زیادی از متن از طریق لینک، تبدیل به انکر تکست شده باشد، یک سیگنال منفی برای موتورهای جستجو است. چراکه نشان می‌دهد این صفحه عمدتاً برای این ایجاد شده است که بازدید صفحه‌ای دیگر در اینترنت را افزایش دهد.

نتیجه گیری

در بالا به سوال “اسپم اسکور چیست؟” پاسخ داده شده است. فعالیت غیر اصولی و عدم توجه به استانداردهای سئو و حتی غیر فعال بودن سایت می تواند درصد اسپم سایت را بالا ببرد. با راهکارهایی که گفتیم، به سادگی می‌توانید اسپم اسکور سایت خود را به مرور زمان کاهش داده و سئو سایت را نیز بهبود دهید. برای دریافت قیمت طراحی سایت هم میتوانید روی این لینک کلیک کنید.

امتیاز شما باعث دلگرمی ماست...

1402-04-19

11:03 بعد از ظهر

نوشته شده توسط تیم سئو آرتیمان وب

تیم سئو آرتیمان وب

این مقاله به کوشش تیم سئو آرتیمان وب تهیه شده است. شرکت دیجیتال مارکتینگ آرتیمان وب با بیش از 14 سال سابقه فعالیت در زمینه های طراحی وب سایت، طراحی گرافیک، سئو و بهینه سازی وب سایت با هدف گسترش، رشد و ایجاد کاربران هدف برای مجموعه ها در حال فعالیت می باشد.

مقالات پیشنهادی

اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بیتا
1 سال قبل

اسپم اسکور در چه مواردی بالا می‌رود؟

صادق
1 سال قبل

سلام من یه مدت زیادی روی سایتم کار نکردم الان اومدم دیدم اسپمش رفته ۹۰ درصد، طبیعیه؟ باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

فهرست مطالب

مقالات مفید

افزونه Custom Permalinks
افزونه Custom Permalinks

معرفی افزونه Custom Permalinks پیوندهای یکتا (Permalinks) در سئو و تنظیم ساختار لینک ها در سایت بسیار حائز اهمیت می باشند.

لندینگ پیج چیست
لندینگ پیج چیست؟

لندینگ پیج چیست؟ تمامی مشاغلی که کسب و کار آن ها اینترنتی می باشد، برای افزایش فروش، افزایش شهرت، کسب درآمد

خدمات شرکت